• Naai- en breipatronen
  • Poppenkleertjes
  • Hip en handgemaakt
  • Levering uit voorraad

Inpakservice

Gepubliceerd op 11 maart 2021 om 10:36

Steeds leer je wat bij, als je een webshop beheert. Ik kreeg regelmatig de vraag: doe je ook aan inpakken in cadeaupapier? In deze coronatijd is het niet altijd mogelijk om bij kinderen op bezoek te gaan, bijvoorbeeld op een verjaardagsfeestje, of als een kindje een ziek is.

Zó jammer, al die regels, die vast wel noodzakelijk zijn, maar het is gewoon niet leuk.  Daarom kiezen klanten er nu vaker voor dan anders om de poppenkleertjes rechtstreeks op te sturen naar de ontvanger. Een echte verrassing dus, die het dagelijkse leven weer een beetje leuker maakt. 

Zoals zo vaak gingen de raderen draaien in mijn hoofd. Inderdaad vindt een kind het geweldig om een cadeautje te krijgen. Ik dacht aan mijn eigen kinderen toen ze klein waren, hoe verwachtingsvol ze het papier van het pakje losscheurden. En hoe blij ze waren als daar iets uit tevoorschijn kwam, wat ze niet verwacht hadden!

Er moest dus een inpakservice komen, was mijn conclusie. Eéntje waar blijvend, dus ook na de coronatijd, gebruik van kan worden gemaakt. Want wat is nu fijner dan bijvoorbeeld je Sinterklaascadeautjes niet meer te hoeven inpakken, omdat dit al voor je gedaan is? Of gewoon, omdat je zelf geen cadeaupapier in huis hebt? Of omdat je kleinkind zijn of haar zwemdiploma heeft gehaald, maar aan de andere kant van het land woont, en je zelf niet op bezoek kunt gaan? 

De  Inpakservice staat inmiddels online. Hoe het werkt, kun je hier vinden. 

Helaas kan ik deze service niet gratis aanbieden. Hierover heb ik bewust nagedacht. Ik had kunnen kiezen voor een "stiekeme" prijsverhoging van de poppenkleertjes, maar liever houd ik daar de prijzen zo laag mogelijk van. Daarom vraag ik voor het inpakken per artikel € 1,00. Vaak moet een cadeautje in een groter doosje verzonden worden, omdat het nu eenmaal niet in een brievenbusdoosje gepropt kan worden. De verzendkosten van een grotere doos zijn helaas een aantal euro's hoger. Hopelijk hebben jullie hiervoor begrip. 

O ja, natuurlijk wordt er gezorgd voor mooi cadeaupapier, aangepast aan de gelegenheid. Ik denk er zelfs over na om verschillende keuzes van cadeaupapier toe te voegen aan de shop. Wordt vervolgd.....

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.