• Naai- en breipatronen
  • Poppenkleertjes
  • Hip en handgemaakt
  • Levering uit voorraad

Verjaardagskroon voor jou en je pop of knuffel

Gepubliceerd op 14 mei 2022 om 13:49

Er is iets nieuws in de shop. Vanaf nu kun je ook een superleuke verjaardagskroon met verwisselbare cijfers bestellen,  met erbij een kroontje voor de pop of knuffel.

Want wat is er nu leuker dan dat jouw (klein)kind samen met de pop of knuffel zijn/haar verjaardag kan vieren met dezelfde kroon op hun hoofd! Ik zie het al helemaal voor me: het zingen van "Lang zal hij/zij leven...", een stralend gezichtje verwachtingsvol opkijkend onder de kroon vandaan, de pop of knuffel mét kroon in de arm geklemd en een grote verjaardagstaart met brandende kaarsjes op tafel. Veeg mij maar op....!

De kroon is gemaakt van dik vilt en sluit met klittenband. Je kunt hem dus heel gemakkelijk passend maken. Bovendien zit hij dan nooit te strak, wat je met elastiek wel zou kunnen hebben. Een te strakke kroon kan vrij snel gaan irriteren, zodat het kind hem gauw af doet. Jammer, want je wilt toch dat ze hem de hele dag dragen. Ze zijn immers ook de hele dag jarig! Onze kleinzoon heeft hem de hele dag gedragen toen hij zijn eerste verjaardag vierde!

Ook de kroon voor de pop/knuffel sluit met klittenband achter en zal daardoor bij heel veel poppen en knuffels passen.

De cijfers van de kinderkroon zijn eveneens bevestigd met klittenband. Ideaal spul, hoor, dat klittenband!

O ja, wil je ook de cijfers 7, 8 en 9? Die kunnen gewoon als extra setje bijbesteld worden.

 

Zoals je op de afbeelding hierboven ziet zijn er momenteel twee varianten verkrijgbaar, en drie kleuren.

De lichtroze kroon is er echt één voor kleine prinsesjes, met zilveren sterretjes rondom. Ook de cijfers en de naam/tekst zijn van glimmend zilver. Zie je ook het embleem op het kleine kroontje? Hieronder vind je een filmpje, zodat je een goede indicatie krijgt van wat je kunt verwachten als je deze set bestelt. 

De bordeauxrode en de petrol kronen zijn qua uitvoering gelijk. Zelf vind ik dit hele mooie, warme kleuren, die kinderen ook als ze wat ouder zijn nog steeds mooi zullen vinden. De gekleurde vlaggetjeslijnen op de kroon maken er een echte feestkroon van. De cijfers op de schijven zijn rood en de naam/tekst heeft een warme, gele kleur. Ook hier heeft het kleine kroontje een embleem met uitgesneden kroontje voorop.

Hieronder vind je een filmpje van de bordeauxrode uitvoering. Zoals gezegd is de petrol gekleurde kronenset qua uitvoering vergelijkbaar. 

Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je graag zo'n kronenset bestellen? Klik dan  hier voor nog meer informatie over de kronen, bestelwijze en de nu verkrijgbare uitvoeringen.

De levertijd van gepersonaliseerde artikelen is momenteel 7 dagen. Moet het sneller? Stuur me een mail en ik kijk wat ik voor je kan doen.

 

Enne.... ik kan alvast iets leuks verklappen: er komen nog meer twin cadeautjes in de shop. In mijn hoofd heb ik al verschillende plannetjes, maar die kan ik helaas nog niet delen. Ze moeten eerst nog uitgewerkt worden.

Via social media houd ik jullie zo veel mogelijk op de hoogte, dus mij gaan volgen op Facebook of Instagram is geen slecht idee. 

 

Groetjes, Jannie


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.