• Naai- en breipatronen
  • Poppenkleertjes
  • Hip en handgemaakt
  • Levering uit voorraad

Mix & Match

Gepubliceerd op 6 mei 2021 om 15:02

Ja, de nieuwe pagina Mix & Match staat in de webshop! Regelmatig krijg ik via een berichtje de vraag of ik een bepaald artikel in de winkel ook ga maken en in de webshop plaatsen. Met zulke berichten ben ik heel blij, want dan weet ik wat er onder jullie leeft.

Helaas kan ik hier niet altijd positief op reageren, maar er was mij al een paar keer gevraagd om de artikelen ook 'los' te kunnen kopen. Het leek veel klanten leuk om zelf combinaties te kunnen maken.

Toen er op Facebook (weer) een reactie onder een bericht geplaatst werd dat het leuk zou zijn om een hele pagina met losse kledingstukken te hebben, dacht ik: nu moet ik hier echt iets mee gaan doen. En zo ontstond de pagina Mix & match 

Eerlijk gezegd had ik het een beetje onderschat, want het is best bewerkelijk om verschillende kleertjes te bedenken die met elkaar te combineren zijn, en er dan ook nog een aantal op voorraad te hebben. Dus begon ik met alleen artikelen voor de grote pop te maken.  Na een weekje proefdraaien bleek het al een groot succes te zijn en moest ik al gaan bijvullen! Wie had dat verwacht!

Op zulke momenten ben ik zó trots op de webshop! Het is af en toe hard bikkelen om alles netjes en goed in de shop te hebben staan, de bestellingen netjes en goed te verwerken, de mails te beantwoorden en noem maar op. Maar het is het dubbel en dwars waard met zulke lieve, meedenkende klanten als jullie.

Het gevolg is wel dat ik nu aan de bak moet om ook een pagina Mix & matchte maken voor de pop van 32-26 cm. Dit verhaal krijgt dus nog een staartje! De pagina is nu (6 mei 2021) nog helemaal leeg, maar wees gerust, het komt goed. 

 

Ter inspiratie laat ik hieronder enkele voorbeelden zien van de allereerste Mix & Match artikelen. En....zijn ze leuk of zijn ze leuk?

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.