Over Nappi

 

Graag wil ik mij even voorstellen: mijn naam is Jannie Spronk. Ik ben getrouwd met Koos en heb drie volwassen zoons. Ook ben ik trotse oma van een kleinzoon en een kleindochter.

Vanaf ik mij kan herinneren ben ik gek op handwerken. Toen de jongens nog klein waren heb ik heel wat kleding voor hen gemaakt. Maar ja, dat willen ze nu niet meer...  Gelukkig mag ik af en toe weer wat voor kleinzoon Sam en kleindochter Saar maken. ;-)

Al heel wat jaartjes maak ik onder andere poppenkleertjes. De poppenkleertjes zijn vaak naar eigen ontwerp gemaakt, maar ik maak ook gebruik van de patronen van Christel Dekker, Hobbydoos en Breikraam.  

Het is allemaal als een grapje begonnen, maar toen ik op Facebook mijn spulletjes ging aanbieden kreeg ik zulke leuke reacties, dat ik heb besloten om een eigen webshop te starten. Eerst onder de naam "Jannies Hobbyhoek", maar inmiddels is de naam veranderd in NAPPI. Dit is een Fins woord en betekent 'knoop' of 'button'. Toepasselijk, maar ik vond het ook gewoon een leuk woord.... 

Alles is met heel veel plezier gemaakt en voornamelijk voorzien van kindvriendelijke sluitingen zoals klittenband en drukknoopjes. Ook kan er onder de meeste kleertjes een luiertje gedragen worden. 

Om het origineel te houden, maak ik van elke set vaak maar één, of soms een paar stuks. Regelmatig zal het aanbod dan ook wisselen, dus houd deze website in de gaten!

Niet alleen voor poppenkleertjes kun je bij mij terecht. Inmiddels heb ik ook aardig wat van mijn eigen patronen uitgewerkt. En deze collectie patronen blijft toenemen! Ik ben nu zelfs zo ver dat het ontwerpen van patronen hoofdzaak is geworden! 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Lees de Blog of volg mij via Facebook, Pinterest of Instagram.

 

Hartelijke groeten, 
Jannie Spronk