• Hip en handgemaakt
  • Betaalbaar
  • Levering uit voorraad
  • Ook voor patronen
  • Er zijn weer Sinterklaas- en Pietenpakjes
Home » Over Nappi

Over Nappi

 

Graag wil ik mij even voorstellen: mijn naam is Jannie Spronk, vijftiger, getrouwd en ik heb drie volwassen zoons. Ook ben ik trotse oma van een kleinzoon.

Vanaf ik mij kan herinneren ben ik gek op handwerken. Toen de jongens nog klein waren heb ik heel wat kleding voor hen gemaakt. Maar ja, dat willen ze nu niet meer... ;-)

Al heel wat jaartjes maak ik onder andere poppenkleertjes. De poppenkleertjes zijn vaak naar eigen ontwerp gemaakt, maar ik maak ook gebruik van de patronen van Christel Dekker, Hobbydoos en Breikraam. 

Het is allemaal als een grapje begonnen, maar toen ik op Facebook mijn spulletjes ging aanbieden kreeg ik zulke leuke reacties, dat ik heb besloten om een eigen website te maken. Eerst onder de naam "Jannies Hobbyhoek", maar inmiddels is de naam veranderd in NAPPI. Dit is een Fins woord en betekent 'knoop' of 'button'. Toepasselijk, maar ik vond het ook gewoon een leuk woord.... 

Alles is met heel veel plezier gemaakt en voornamelijk voorzien van kindvriendelijke sluitingen zoals klittenband en drukknoopjes. Ook kan er onder de meeste kleertjes een luiertje gedragen worden. 

Om het origineel te houden, maak ik van elke set vaak maar één, of soms een paar stuks. Regelmatig zal het aanbod dan ook wisselen, dus houd deze website in de gaten!

 Het is altijd mogelijk bij mij thuis te komen kijken. Ik woon in Gorinchem, Zuid-Holland. Stuur mij gerust een bericht. Mijn gegevens vind u onder het kopje: "contact".

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Lees de Blog of volg mij via Facebook of Instagram.

 

Hartelijke groeten, 
Jannie Spronk