Home » Patronen

Beste klant,

De webwinkel is de hele maand augustus gesloten. U kunt wel gewoon bestellen.
Vanaf 1 september gaan de bestellingen weer de deur uit, op volgorde van binnenkomst.

Patronen: informatie en bestellen 

Heeft u zin gekregen om zelf poppenkleertjes te maken? Dat kan! Een aantal van mijn eigen patroontjes heb ik uitgewerkt en is nu ook te bestellen. De patronen zijn ontworpen voor Baby Born van 43 cm. of My Little Baby Born van 32 cm.

De ervaring leert dat de kleertjes van Baby Born van 43 cm. ook passen bij de meeste poppen van 40-45 cm.

De kleertjes van My Little Baby Born van 32 cm. passen bij de meeste poppen van 30-35 cm. (meestal ook bij de Paola Reina Gordi van 34 cm.)

Wilt u het patroon via e-mail ontvangen? Dan krijgt u van mij (na ontvangst van de betaling) via de mail een bijlage in PDF met een werkbeschrijving en een patronenblad. Deze zijn op A4 formaat, dus met een normale printer af te drukken. Hierna kunt u meteen aan de slag. Om voor u de prijs van het patroon laag te houden, heb ik ervoor gekozen het patroon handmatig per email te verzenden. Dit kan enkele uren tot maximaal een dag duren. 

Wilt u een geprinte versie van het patroon per post ontvangen? Dan stuur ik (na ontvangst van de betaling) het patroon aan u op. Hiervan ontvangt u een bevestiging per mail. Zodra u het patroon heeft ontvangen hoeft u alleen de patroondelen nog maar uit te knippen. U kunt daarna meteen aan de slag.

Alle patronen zijn met de hand getekend en uitgebreid getest. 

Op zondag worden er geen patronen verzonden. Bedankt voor uw begrip.