Patroon jumpsuit voor de pop

Gepubliceerd op 23 juli 2023 om 12:37

Al heel lang wilde ik het naaipatroon van een jumpsuit voor de pop uitwerken. En nu is het dan zo ver. De jumpsuit is gemakkelijk te maken én trekt ook nog eens heel gemakkelijk aan bij de pop. 

Dat jullie bij zijn met het patroon is inmiddels al gebleken. Toen het als preorder op de website kwam werd het meteen al massaal besteld en dat is nu nog steeds het geval. Zó leuk om te merken dat jullie net zo enthousiast zijn als ik. 

Ik krijg ook regelmatig foto's van jullie creaties en zo ook al van poppen in de prachtigste jumpsuits. En je weet het: bij elke foto die ik krijg maak ik een dansje, ;)

De eerste foto die ik kreeg was die van Lianne Beuker. Zij had het patroon in beide maten besteld en maakte nog dezelfde avond deze twee schatjes. De kleertjes worden gedragen door Baby Born grote zus en My Little Baby Born. Wat ook leuk is om te vermelden is dat zij dezelfde stof heeft gebruikt als ik voor de jumpsuit met lange mouwen op het patroon. 

Want dat heb ik nog niet eens verteld: je kunt de jumpsuit maken met korte of met lange mouwen. Beide varianten staan op het patroon. 

Met deze foto hield het niet op. Hieronder vind je er nog een paar met poppen in de prachtigste jumpsuits. 

Deze leukerd is gemaakt door Patricia van der Giessen van de Naaizolder

en wat denk je van deze mooierds, gemaakt door Annemie Roosen.

Annemie bedacht zelfs al een variatie: ze hackte het patroon tot jurk. 

Natuurlijk laat ik ook maar ál te graag de creaties van Sylvia van BySyl poppenkleding zien. Zij is de vaste tester van mijn patronen en inmiddels ook een goede vriendin (mag ik toch wel zeggen, Syl?) Bovendien een hele goede maakster van poppenkleertjes.

Een tijdje terug vroeg ze nietsvermoedend: "Heb je toevallig een breipatroon om in de vakantie te testen?"

Laat ik daar nu nét mee bezig zijn!

Dus stay tuned!

Het patroon van de jumpsuit voor de pop van 40-45 cm. vind je hier (klik)

Het patroon van de jumpsuit voor de pop van 32-36 cm. vind je hier (klik)

Lieve mensen, heel erg bedankt voor alle foto's en niet te vergeten jullie feedback. 

Heb je nog meer inspiratie nodig? Hier  vind je nog véél meer prachtige creaties gemaakt met de patronen. 

Ik wens je een hele mooie, creatieve dag!

Lieve groeten, Jannie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.