Luipaardprint

Gepubliceerd op 8 oktober 2018 om 17:47

Je kunt er deze winter niet omheen: dierenprints. Nou, dan kan de pop zeker niet achterblijven!

Ik was helemaal wég van deze schattige tricots met luipaardprint en kocht hem in twee kleuren: fuchsia en aqua. Eerlijk gezegd had ik de tricots al een paar weken in huis, maar met de verhuizing ging het naaiwerk maar langzaam vooruit. Ik zag mijn winkeltje al leger en leger worden. Maar het vullen ervan....ik kwam er maar niet aan toe.

Zelf vond ik ook nog dat ik maar eens een paar nieuwe ontwerpjes moest maken. Dat maakt het voor mezelf ook wat spannender. En het is gelukt!

De twee jurkjes kregen een boord in de taille en een recht rokje eraan. Leuk met de grijze maillot.

Wat vind je van de tuniekjes? Die hebben een brede boord onderaan, zodat het bijna een jurkje lijkt. Ook de legging is iets aangepast, deze lijkt ook wel op een strak broekje, geïnspireerd door de skinny, die je nu zo vaak ziet. 

Enne....alles sluit met klittenband, dus kleine kinderhandjes kunnen deze kleertjes gemakkelijk aan en uittrekken bij de pop. Wil je ze zien? Klik dan hier: Winterkleding. Staan ze er niet meer bij? Dan kan ik dat uitleggen: van haast alle kleertjes maak ik maar één (of soms een paar) stuks, dat houdt het lekker origineel.

En het goede nieuws is: er komen steeds weer nieuwe artikelen in de shop.  

Groetjes, Jannie

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.