Pop Lisa

Gepubliceerd op 26 juli 2021 om 09:00

O, wat ben ik blij als ik in mijn mailbox een heel lief mailtje vind van een blije, dankbare klant. Als er dan ook nog een foto bij zit, dan maak ik een extra dansje! En heel soms zit er ook nog een bijzonder verhaal bij! De pop op de foto is namelijk een hele speciale!!!

Nu komt het leuke: ik mag jullie laten meegenieten. Ik heb het aan (oMa)rita zelf gevraagd en ze geeft toestemming om het verhaal met jullie te delen. 

Het zit zo: 

De pop op de foto is een "oude" pop van de inmiddels 43-jarige dochter van (oMa)rita. Al die tijd is de pop zuinig bewaard. Nu is de de dochter van de dochter van (oMa)rita jarig (inderdaad : haar kleindochter ) en (oMa)rita wilde de pop geven als verjaardagscadeau. Nou, als dat geen bijzonder cadeau is!

Zelfs de jurkjes waren er nog, maar die vond (oMa)rita wel een beetje gedateerd. Dus ging ze snuffelen naar eigentijdse kleertjes op internet. Zo kwam ze op mijn website terecht. En.... laat ze daar nu ook mooie kleertjes voor de pop vinden!

De tuniek en legging heb ik gemaakt voor een popje van 32-26 cm., maar aangezien pop  Lisa een slank, maar wat langer postuur heeft passen ze haar perfect. De legging heeft nu een lengte tot op de knie. Staat ook heel leuk.

Eerlijk is eerlijk, de sneakertjes zijn niet afkomstig uit de webshop, want ik heb geen schoentjes in het assortiment. 

 

De pop is met heel veel liefde ontvangen door de kleindochter van (oMa)rita. Ze vindt het een echt fotomodel en heeft haar de naam Lisa gegeven. Een hele passende naam: fotomodel Lisa!

(oMa)rita heeft helaas geen merkje kunnen vinden van de pop, dus dat blijft nog even een vraag. Maar als jij het weet, geef het gerust even door in de comments. Het is altijd leuk om te weten.

(oMa)rita, Heel hartelijk dank dat je  het bijzondere verhaal met mij deelde en toestemming gaf om het te mogen plaatsen. 

 

Heb je trouwens al gezien dat er meer foto's van klanten op de website staan? Je kunt ze hier bekijken.

Dit zijn foto's vanaf juni 2021 , voor diegene die mij eerder een foto stuurde en die ik mag plaatsen, laat het mij even weten. Dan plaats ik hem alsnog.

De foto's worden alleen geplaatst nadat ik er door jou toestemming voor heb gekregen. Als je wilt kan ik een gezichtje een beetje "blurren" in verband met de privacy. 

Heb je ook een bijzonder verhaal, waar andere mensen van mogen meegenieten? Geef het aan me door en wie weet schrijf ik er een mooie blog over. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.