De pop van Hilly met een nieuwe badjas

Gepubliceerd op 23 mei 2023 om 16:26

Het is al even geleden dat Hilly me tagde in een bericht op Instagram. Ze schreef er een heel leuk bericht bij. Ik citeer het hieronder:

 

"Ooit als klein  meisje, dat zal ongeveer 59 jaar terug zijn, kreeg ik deze pop voor Sinterklaas. De pop is altijd meeverhuisd zonder dat ik me daarvan bewust was. 
Nu speelt mijn kleindochter  met deze "oude" pop. 

Kleertjes had deze pop niet meer, ze lag bloot ergens in de hoek van een kast.

Daarom een tijdje terug wat kleertjes genaaid en nu nog een badjasje gemaakt.

Dit patroon is van Nappi Poppenkleertjes."

 

Wat een leuk verhaal! Maar wat dom van mij, om één of andere reden vergat ik de foto en het bijbehorende verhaal! Ik ben bang dat ik het niet meteen bij mijn notities " niet vergeten" schreef en het daarom in de vergetelheid is geraakt. 

Gelukkig kreeg ik van Hilly vorige week een foto van een nieuw badjasje wat ze voor dezelfde pop maakte. Hierdoor werd ik wakker geschud en dacht weer aan het geweldige verhaal van haar "oude" pop en haar kleindochter.

 

 

Ook deze nieuwe foto mocht ik van haar delen op de website. 

Zijn beide jasjes niet geweldig geworden?

Het bewijs is hiermee geleverd dat de patronen echt niet alleen voor Baby Born of Gordi gebruikt hoeven te worden. Ook andere poppen van soortgelijke afbeeldingen passen de kleertjes perfect.

 

Hilly, bedankt voor je verhaal en de foto's. 

Wil je zien wat Hilly nog meer voor moois maakt? Je kunt haar vinden op Instagram: https://www.instagram.com/handmade_by_chilly/

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.