Complete slaapset voor je pop!

Gepubliceerd op 6 augustus 2018 om 15:00

Ik las dat de pepernoten al in de winkel liggen. Hilarisch! 

Toch begon het bij mij een beetje te kriebelen van binnen. Want pepernoten betekent Sinterklaas en Sinterklaas betekent bij mij een drukke tijd. Elk jaar zijn er weer héél veel kinderen lief geweest en die krijgen dan een cadeautje van die beste man. En dat cadeautje koopt hij ook wel eens bij mij! ;-) 

Daarom ben ik de afgelopen dagen toch maar achter de naaimachine gekropen, want het winkeltje moet wél gevuld worden. Voor Baby Born maakte ik bijvoorbeeld deze prachtige slaapset, bestaande uit een pyjama, luier en slaapzak. De artikelen zijn apart verkrijgbaar, maar zeg nou zelf: als set ziet het er prachtig uit! 

(ook in donkerblauw met witte sterren)

 

 

Met gepaste trots laat ik jullie gelijk even zien hoe netjes ik de kleertjes probeer af te werken. De slaapzak bijvoorbeeld is gevoerd en daarom zie je geen lelijke stiksels of rafels. De halslijn is afgewerkt met biaisband, dat is lekker stevig en daarom geschikt voor kinderhandjes, die nog niet zo gemakkelijk een pop kunnen aankleden. Dan kunnen ze er tenminste een beetje aan trekken zonder dat het kapot gaat....

 

 

My little Baby kreeg zo'n zelfde set, maar dan in donkerblauw met witte sterren. En ook deze artikelen zijn los van elkaar te bestellen.

(ook in aqua met witte stippen)

 

 

 

Klik op de foto en je komt op de desbetreffende pagina. Maar wees er snel bij, want veel kleertjes worden in kleine oplage, vaak zelfs maar één keer gemaakt. Dat maakt deze kleertjes zo uniek!

 

Fijne dag allemaal!

Jannie

Reactie plaatsen

Reacties

blauwruitje
6 jaar geleden

Ik heb je website gevonden

Jannie
6 jaar geleden

Gezellig!

Susan
6 jaar geleden

Wat kost dat setje en kan ik het ergens bestellen?

Jannie
6 jaar geleden

Deze set is helaas uitverkocht.

Mariam's Creations recycle and Create
6 jaar geleden

Hoi, ik heb je mooie creaties gemist (eigen schuld) maar ik kom weer regelmatig gezellig bij je kijken hoor! Ik ben ook weer terug in poppendagblogland. Tot snel weer. Liefs, Mariam

Anna
6 jaar geleden

Wil graag het complete roze slaapset bestellen mt 43.kan dat.

Taryn lunyou
6 jaar geleden

Pajama & sleep sack pattern ..thank you