Stoer en lief: voor de kleine pop

Gepubliceerd op 28 augustus 2018 om 20:05

Wow, we zijn maar een ruime week op vakantie geweest en in die tijd zijn jullie massaal aan het bestellen geslagen!

Super bedankt natuurlijk, maar het betekent wel dat er weer volop werk aan de winkel is. Voor My little Baby Born is het kledingrekje angstvallig leeg. Dus nadat ik gisteren alle bestellingen en mails weggewerkt had kroop ik snel achter de naaimachine.

Als eerste werk zette ik deze vrolijke set in elkaar. 

De set bestaat uit een stoere bodywarmer van stevige jeans, een katoenen broekje, een rood t-shirt en een beanie van dezelfde rode tricot als het shirt.

 

 

 

Kijk eens hoe mooi het staat!

 

Vooral de bodywarmer was leuk om te maken! Ik heb het al meer gezegd: tijdens het naaien word ik steeds enthousiaster. Als voering gebruikte ik dezelfde katoen als voor het broekje. Wit met rode hartjes. De bodywarmer vraagt om stoere details, zoals de stiksels en de witte drukknoopjes. Het t-shirt en het broekje heb ik heel eenvoudig gehouden, want alle aandacht mag naar de bodywarmer.

 

 

 

 

 

 

Hier zie je goed de details van de bodywarmer. Een detail is het koord met de rode kraal. Daar houd ik nou juist zo van: van die extraatjes die een kledingstuk helemaal áf maken. Dat is de extra liefde die ik erin stop ;-)

 

 

 

 

Natuurlijk kan het setje ook zonder de rode beanie gedragen worden. Dan gebruik je gewoon de capuchon als er eens een regenbuitje komt....

 

 

Ik ben toch zo benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat gerust een reactie achter!

Enne....klik op de foto om naar de pagina "winterkleding" te gaan.

Reactie plaatsen

Reacties

E.Groenenberg
6 jaar geleden

Wat ziet het er weer leuk uit.echt voor de herfst en die is op komst,

Lena Tuhahey
3 jaar geleden

i ik wil hetpatroontje om zelf te maken

Jannie/Nappi
3 jaar geleden

Beste Lena,
Ik heb hier geen uitgewerkt patroon van helaas.
Kijk bij de rubriek patronen welke u wel kunt bestellen. Groetjes.