Nieuw patroon!

Gepubliceerd op 3 februari 2019 om 19:52

Heb je het al gezien? Er is een nieuw patroon online. Dit keer voor My Little Baby Born. Het bestaat uit een pyjama en een luiertje.

Na heel veel vragen van klanten is het er dan eindelijk van gekomen om ook een patroon uit te werken voor dit schattige popje. Er zijn verschillende My Little Baby Borns op de markt en ze hebben allemaal nét iets verschillends. De popjes met de harde lijfjes hebben bijvoorbeeld kortere en slankere armen dan die met de stoffen lijfjes. Dan heb je ook nog het popje dat in bad kan en bij haar is het middel weer een stuk slanker. 

De luier van dit patroon is dan ook helaas niet geschikt voor laatstgenoemd popje. 

Het patroon is ook deze keer weer uitgebreid getest door mijn vaste tester Sylvia. Zij geeft enorm goede feedback. Je kunt er dus zeker van op aan dat zowel het patroon als de omschrijving duidelijk zijn. Ook voor beginnende of niet zo vervaren naai(st)ers zijn alle patronen goed te maken. 

Snuffel gerust eens een keer rond op de pagina Patronen en waag het er een keertje op. Ik weet zeker dat je een poppenkind heel blij gaat maken met een zelfgemaakt setje.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.