Patroon jurkje met korte of lange mouwen

Gepubliceerd op 27 februari 2021 om 16:57

Kijk ze staan: de twee zusjes Gordi. En allebei in een nieuwe jurk, gemaakt met het patroon BBL0607 Patroon jurkje met korte of lange mouwen

Ik ben er zelf helemaal wég van. Het jurkje kun je maken met lange of korte mouwen. Ook de werkbeschrijving van het hoofdbandje staat in het patroon. 

Ik heb een romantisch stofje gebruikt met lieve veldboeketjes. Maar er zijn zó veel leuke niet-rekbare stoffen op de markt dat je er ook een stoer exemplaar van kunt maken, of wat dacht je van een uni kleur?

Maak je ook vaak kleding voor uw (klein)kind? Dan is het ook leuk om van een restje dit jurkje te maken. Kunnen poppenkind en pop met elkaar twinnen!

O ja, hier worden de jurkjes gedragen door de Gordi popjes, maar het patroon is geschikt voor andere poppen van 30-36 cm. 

 

 

Kijk maar naar de afbeelding hiernaast:  hier draagt My LIttle Babyborn het jurkje. En dat staat ze perfect!

Het patroon is uitgebreid getest door mijn trouwe tester Sylvia, en reken maar dat ze kritisch is! Bovendien staan er foto's ter verduidelijking bij de beschrijving. Je vindt ze ook  hier  op de website.

Dus als je je poppenmoeder of- vader blij wilt maken met zo'n geweldig jurkje, compleet mét hoofdband, bestellen dat patroon en snel aan de slag!

Want van een blij kindergezichtje wordt je zelf ook heel gelukkig.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.