Gastblog: Ineke deelt haar ervaring.

Gepubliceerd op 22 november 2021 om 14:18

“Voor wie nog twijfelt om een patroon te bestellen, ik deel graag mijn ervaring”

Mijn nichtje vroeg of ik poppenkleertjes wilde maken voor een pop voor haar dochtertje, ze krijgt de pop met St. Nicolaas.

Op zoek naar patronen, kwamen we uit bij Nappi.nl, daar heb ik een aantal patronen besteld, geschikt voor “mijn” pop 32 – 36 cm.

 

 

De patronen zijn super en bijgaand verslag is goed te volgen,   ook voor diegene die voor de eerst keer poppenkleertjes gaan maken.  Als eerste het ik de slaapzak (BBL0609) gemaakt, je kan hierbij lekker je fantasie gebruiken en er iets leuks van maken.

Ook heb ik het jurkje met de lange (kan ook met korte) mouw gemaakt (BBL0607) en het hesje met de pofbroek. (BBL0603)  Een goed patroon is het begin, en een goed begin is het halve werk 😉                                                                            

Verder is het natuurlijk jouw keuze, welke stofjes en afwerking je gaat gebruiken.                                                                   

De sluiting is met klittenband, dus héél gemakkelijk voor de poppenmoeders om zelf hun poppenkind aan en uit te kleden.

Alle patronen zijn duidelijk, mede door de tips die je er bij krijgt.

De handdoek (met washandje en slabbetje) is voor sommige misschien wat lastiger door de ronde hoeken maar met een beetje oefening én de tips, gaat het zeker lukken.

 

Het patroon van het jasje met capuchon (BBL0612) heb ik ook gekocht, daar ben ik nu mee bezig.                                                                      Ook wéér een leuk project.

Succes allemaal !

!neke Weijers

 

 

**********

Ineke is een super creatieve bezige bij, zoals je wel kunt zien aan haar werkstukken. Ze heeft het jasje inmiddels ook klaar. Wederom geweldig geworden!

Ennn..... ze maakt het allermooiste poppenhuis wat je maar kunt bedenken!

Het is een poppenhuis naaiwinkel. Hoe leuk! Het is nog niet helemaal af, maar ik vind het nú al geweldig. Ik krijg gewoon zin om er lekker in rond te snuffelen, tussen al die lapjes.

Ineke, ik wil je heel hartelijk danken voor de leuke, uitgebreide blog die je schreef. Het was heel gezellig om je ervaring te lezen, mails met foto's te ontvangen en als klap op de vuurpijl alvast een kijkje in je poppenhuis te mogen nemen. 

Heel veel succes en creativiteit gewenst!

Groetjes, Jannie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.