Over een beer van 40 jaar oud.

Gepubliceerd op 13 oktober 2022 om 12:48

Deze beer vertelt een heel bijzonder verhaal! En ik ben dol op bijzondere verhalen. Jij ook? Lees dan snel verder.

Van Lottie ontving ik deze foto van een beer met 'mijn' pakje aan. Vind je het niet schattig staan, zo'n gebreide trui en broek? Ze schreef erbij: "Bedankt!! Een meer dan 40 jaar oude beer heeft een passend beschermend pakje zo!" 

Als je op de foto kijkt (klik voor vergroting) dan zie je inderdaad dat de beer een aantal slijtplekken vertoont. Mijn interesse was gewekt.

Toen ik Lottie bedankte voor de foto  en vroeg of het haar eigen beer was kreeg ik een heel bijzonder verhaal te horen. Ik mocht het met jullie delen en dat doe ik maar wát graag.

De beer is niet van Lottie zelf, maar van wie dan wel, dat laat ik haar het liefst zelf vertellen. Hieronder lees je een spontaan 'interview' tussen Lottie en mij.

 

 

Lottie: Deze meer dan 40 jaar oude beer is van de donor van onze kinderen. 😊 Toen de oudste geboren werd gaf hij hem haar. 

Jannie: Heee, dat is bijzonder. Vind je het leuk als ik er een blog over schrijf? Of misschien jijzelf? Mag ook anoniem, hoor.

Ik ben dol op bijzondere verhalen...😊

Lottie: Ja hoor, dat mag. 😄 Heb er alleen zelf geen tijd voor alleen met ondertussen 2 kleintjes.

Jannie: Haha, kan ik me iets bij voorstellen. Wil je nog iets anders speciaal vermeld hebben?

Lottie: Thja ikzelf vind alles bijzonder aan ons verhaal. De donor hadden we altijd al in ons hoofd en ongeveer tegelijk ontmoet als dat mijn partner en ik elkaar ontmoetten. De donor zei eerst nee, maar toen toch ja. In gesprekken met ons voelde het zó goed. We hebben beiden een kind gedragen en zij zijn echt broer en zus. Beter kan niet.

Het contact met de donor is precies wat we wilden. Met dit soort bijzondere cadeaus 🐻, maar ook genoeg afstand dat we ons gezin echt als dat van ons zien. 

Jannie:  Prachtig verhaal. Wat een geluk spreekt hieruit!.....

 

Wat een verhaal! En wat een liefde en respect voor elkaar.

Lieve Lottie, heel erg bedankt voor je verhaal en de tijd die je er in stak om dit te delen. Maar het meest bedank ik je dat ik dit verhaal mocht delen ❣

Heel veel geluk met jullie gezin!

 

Grappig detail: zonder het te weten schreef Lottie tóch haar eigen blog. 😀

 

Op deze foto zie je de beer op zijn eigen plekje in de kinderkamer zitten. Zit hij er niet warmpjes en tevreden bij?

 

 

Heb jij nu ook zo'n bijzonder of leuk verhaal? Laat het me weten, wie weet schrijf ik (of jijzelf) er ook een blog over.  Want je weet het nu: ik ben dol op bijzondere verhalen! 😉

Reactie plaatsen

Reacties

Ada
een jaar geleden

Is patroon wat beer aan heeft ook te koop?