Reflectie

Gepubliceerd op 22 augustus 2022 om 11:25

SOMS MOET JE EVEN STILSTAAN OM VOORUIT TE KOMEN….

De vakantie is weer voorbij. Voor mij was dit, naast ontspanning,  ook een tijd van reflectie.

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om me meer te focussen op het ontwerpen van patronen. Aan het aantal bestellingen van patronen zie ik dat jullie heel graag zelf aan de slag gaan voor de poppen, wat ik ook heel goed begrijp. Het is leuk om te maken, leuk om te geven en je werkt er fijn je reststoffen  mee weg.

De reden voor deze keuze is eigenlijk heel simpel: het lukt me gewoon niet meer om alle ballen in de lucht te houden. Het ontwerpen van een patroon kost zó veel tijd, dat het gewoon niet te doen is om ook de webshop gevuld te houden met een uitgebreid pakket aan poppenkleertjes.

Bovendien ben ik gemiddeld één dag per week oppas-oma van de allerliefste kleinzoon en daar wil ik ook optimaal van genieten.

Dit betekent dat het assortiment poppenkleertjes kleiner zal worden. Niet dat er helemaal geen nieuwe poppenkleertjes meer bij zullen komen. Het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan….

Voordeel is dat er nu heel veel artikelen in de sale zijn. Ik heb een speciale SALE pagina aangemaakt. Leuk om alvast lekker goedkoop te shoppen voor bijvoorbeeld Sinterklaas. Klik hier of op de Sale button hieronder en profiteer, zolang de voorraad strekt.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.