Basis patroon poppenuitzet

Gepubliceerd op 24 oktober 2022 om 11:52

Wij zijn heel blij dat we kunnen vertellen dat er weer een superleuk en zeer uitgebreid patroon te koop is: namelijk een Basis patroon poppenuitzet! Nog leuker is dat het naaipatroon verkrijgbaar is voor twee poppenmaten. 

Een hele tijd geleden hadden Bianca van Kickenstoffen en ik regelmatig leuk contact en van het één kwam het ander. We besloten een samenwerking aan te gaan. Ik zou de patronen ontwikkelen en uitwerken en als het nodig was kon ik haar advies inwinnen over hoe het allemaal in zijn werk ging. We besloten tot het uitgeven van een patroon wat alleen op papier uit zou komen. Met een groot patronenblad erbij, waar alle patroondelen op ware grootte staan afgebeeld. 

Alles voor het gemak van de klant. Want laten we eerlijk zijn: het is toch het allerfijnst als je een patroon via de post in de brievenbus krijgt (of in een pakketje, waar meteen alle benodigdheden in zitten als je het via Kickenstoffen besteld hebt 😉) en daar meteen mee aan de gang kunt!

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, want van het ontwikkelen van een patroon tot het uiteindelijke resultaat is me toch een werk! Eigenlijk heb ik het zwaar onderschat, hahaha. Maar ik moet eerlijk zeggen: het resultaat is er dan ook echt naar. Ze zijn prachtig geworden. Mede namens Anne Stevens design die verantwoordelijk is voor de totale layout. Shoutout voor Anne!

En dan nu over de patronen zelf. Zoals gezegd zijn ze verkrijgbaar in twee poppenmaten, te weten voor poppen van 40-45 cm. en voor poppen van 32-36 cm. 
Denk voor de grote maat dan bijvoorbeeld aan Baby Born (van 43 cm.) of babypoppen van soortgelijke afmetingen. 

Voor de kleine maat is het patroon ontwikkeld voor de Paola Reina Gordi (van 34 cm.), maar ook andere popjes van soortgelijke afmetingen staat de hele set superleuk.

Met het patroon kun je een omslagdoek, boxpakje, mutsje, etui met billendoekjes, luier en slaapzak maken. Een hele uitzet dus, want wat is nu leuker om je pop goed te verzorgen, in badje te doen en daarna lekker in het bedje te leggen in zijn/haar warme slaapzak!

Trouwens, we hebben het de hele tijd over een pop, maar vanzelfsprekend kun je ook een knuffel hiermee heel goed verzorgen! 

En wat te denken als je kind een grote broer of zus wordt! Dan is het toch superleuk om je pop of knuffel net zo te kunnen verzorgen als dat papa of mama bij de baby doet! Luier verschonen en baby in badje, net als bij je kleine broertje of zusje!

Ik zie het helemaal voor me en smelt al als ik er aan denk. 😊

Kijk nou toch snel de foto's hieronder! Heb ik een woord te veel gezegd? Wij zijn er echt helemaal weg van! Ze zijn gewoon te leuk!

 

Hier kun je het patroon voor de pop van 40-45 cm. vinden: BBN2621 Basis patroon poppenuitzet 40-45 cm.

Klik op deze link om doorgestuurd te worden naar het patroon voor de pop van 32-36 cm.: BBL0616 Basis patroon poppenuitzet 32-36 cm.

Beide patronen zijn voorzien van een duidelijke werkbeschrijving.

Voor extra duidelijkheid wordt er in de werkbeschrijving ook verwezen naar foto's waar je kunt zien hoe je gemakkelijk te werk gaat. Die foto's kun je op de website vinden bij de  Tips en foto's bij de patronen

Ook staan de benodigdheden per item apart vermeld. Hierdoor hoef je niet meteen een hele uitzet te maken, maar kun je de items ook van verschillende stoffen maken. Ook restjes stof zijn hiervoor uitermate geschikt.

 

De naaipatronen zijn, zoals eerder gezegd, ook te koop bij https://www.kickenstoffen.nl/, waar je eventueel ook meteen de benodigde stoffen kunt bestellen. Heb je advies nodig, dan kun je ze mailen en je krijgt echt snel een reactie.

 

O ja, natuurlijk ben ik heel nieuwsgierig naar wat voor moois jullie allemaal hebben gemaakt met het patroon. Stuur gerust een foto, ik word daar helemaal blij van. Als je het goed vindt  plaats ik de foto op de speciaal hiervoor ingerichte pagina Foto's van klanten

Wat is er nu leuker dan elkaar te inspireren? Dit kun je doen door op social media je foto te plaatsen met #patroonvannappi of #nappipoppenkleertjes. Taggen @nappi_poppenkleertjes mag ook.

 

Bij het zien van elk bericht doe ik een dansje......

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.