Leuke verhalen

Gepubliceerd op 24 februari 2023 om 13:55

O, wat is het toch leuk om reacties van klanten te krijgen! Neem nou Gera! Zij maakte voor de pop van haar dochter een jasje en een jurkje. Nu moet ik even erbij vertellen dat haar dochter al volwassen is, maar nu zelf zwanger van een dochtertje!

De pop is altijd trouw bewaard en krijgt een ereplaatsje in de babykamer. Gera vond wel dat ze in het nieuw gestoken moest worden en bestelde enkele patronen. De pop kreeg een jurkje met ruffles en een Jasje met capuchon. Natuurlijk in de mooiste meisjeskleur roze.  Geweldig toch!

De pop staat nu te stralen in de babykamer, wachtend op een heel lief meisje. 

Heel hartelijk dank voor de foto en het verhaal erachter.

En heel veel geluk gewenst straks als de baby er is. 

 

En wat dacht je van deze foto's? Gekregen van Annemie. Annemie is een trouwe creatieveling die al heel wat poppenkleertjes met 'mijn' patronen heeft gemaakt. Ze is altijd even enthousiast en ik ben zó blij met haar foto's. Vandaag liet ze me weer een pareltje zien. Ze maakte de Longsleeve en tuinbroek in de meisjesvariant. Zo netjes gemaakt! 

Het verhaal achter dit setje is dat de stofjes restjes zijn van toen haar meiden klein waren. Zo kwamen zelfs restjes van lang geleden nog te pas. En zeg nou zelf, de stofjes zijn nog steeds helemaal hip! Je zou ze zó weer kunnen kopen in de stoffenwinkel.
Wat staat de pop er gezellig bij, zo tussen de tuinkabouters.

Annemie, hartelijk dank voor de foto's.

Ben je nieuwsgierig naar meer zelfgemaakte poppenkleertjes van andere creatievelingen? Kijk dan eens op deze pagina. Het is zó leuk te kijken wat anderen maken en om elkaar te inspireren! Je krijgt vanzelf zin om ook aan de slag te gaan.

 

Maar wees gewaarschuwd: voor je het weet ben je verslaafd!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.