Gratis patroon luier pop 40-45 cm.

Gepubliceerd op 14 februari 2023 om 16:51

Vandaag is het Valentijnsdag! Een dag vol cadeautjes voor iedereen waar je van houdt! Aangezien ik ook van jullie houd wil ik jullie graag ook een cadeautje geven in de vorm van een een gratis patroon van een luier voor de pop van 40-45 cm. 

Er is al een gratis patroon van een luier voor de pop van 32-36 cm. Klik maar eens op deze link. De patroontekening is al heel veel keer gedownload, dus hieruit blijkt dat jullie er blij mee zijn.

Nu kreeg ik regelmatig de vraag of ik ook een patroon van een luier voor de grote pop had. Natuurlijk heb ik die, want hij staat op het BBN2621 Basis patroon poppenuitzet 40-45 cm.

Dat is overigens een heel leuk patroon waarmee je een complete basis uitzet voor de pop mee kunt maken. Het is verkrijgbaar als een papieren patronenblad, dus geen knippen en plakken van een heleboel A-viertjes tot een groot patronenblad. Zodra het in je brievenbus valt kun je ermee aan de slag. Ideaal!

Maar goed, terug naar de luier. Een poppenluier is ideaal om restjes stof op te maken. Bovendien maak je er een poppenkind heel erg blij mee. Want zeg nou zelf: wat is een babypop zonder luier? 

Vandaag heb ik besloten om het patroon van de luier als download op de website te zetten. 

 

 

Je kunt het patroon via deze link downloaden: Download patroon luier pop 40-45 cm.

 

Het patroon kan geprint worden met een normale printer op A4 formaat. Let op dat je de juiste afdrukstand kiest en meet voor de zekerheid het vierkantje op de print even na. Dit moet 3 x 3 cm. zijn. Dan heb je het patroon op het juiste formaat afgedrukt. Knip het patroon uit. 

 

Volg voor de volgende stappen de werkbeschrijving of kijk bij de tutorial Luier pop 32-36 cm, gratis patroon

Als je op de foto's klikt, dan worden ze vergroot en kun je het nóg beter zien.

 

Dit patroon is alleen bestemd voor eigen gebruik. Niets van dit patroon mag worden gepubliceerd, niet worden doorverkocht, of voor wederverkoop gebruikt, zonder mijn toestemming.

Wel mag de luier gewoon worden verkocht, mits deze van begin tot einde is gemaakt door één persoon. Vermeld er wel even bij dat het patroon ontworpen is door Jannie Spronk (www.nappi.nl).

Veel plezier!

 

 

Voor deze poppenluier heb je nodig: 

  • het patroon
  • een stukje stof van 30 x  35 cm. voor de bovenstof  
  • een stukje stof van 30 x  35 cm. voor de voering 
  • 1 stukje klittenband van 10 cm. lang
  • bijpassend garen

 

De werkbeschrijving is dezelfde als beschreven op de blog van de kleine poppenluier. Deze werkbeschrijving inclusief tutorial vind je hier:

 Luier pop 32-36 cm, gratis patroon

Dus haal je restjes maar voor de dag en ga lekker aan de slag. 

Heel veel plezier met het patroon. Laat je hieronder weten of het gelukt is?

 

Liefs, Jannie

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.