Patroon bolero en gilet

Gepubliceerd op 28 december 2023 om 14:04

Helemaal hip en trendy zijn ze: gilets! Nu is er goed nieuws: ook de pop kan meedoen met deze trend. Ik ontwierp een gilet en dacht meteen: hier moet een patroon van komen! Omdat ik lekker bezig was heb ik het patroon uitgebreid met een bolero. Dat is dus twee vliegen in één klap. Het naaipatroon is verkrijgbaar voor de pop van 40-45 cm. en voor de pop van 32-36 cm. 

 

 

Je kunt de bolero en gilet natuurlijk maken van knuffelzachte teddy, maar zoals je ziet aan deze terracotta uitvoering zijn ze ook leuk in een andere stof. Hier is joggingstof gebruikt. De gilet is gevoerd met een katoenen tricot. 

De bolero is in dit geval ongevoerd. 

Heb je ook de contrasterende biezen gezien? In de werkbeschrijving staat precies beschreven hoe je dat netjes kunt doen. Ter verduidelijking zijn er ook nog foto's geplaatst, die je zelfs ook nog op de website kunt bekijken.

Kijk maar eens bij de Tips en foto's bij de patronen

 

Nog even een voorbeeldje van weer een ander stofje. Hier is dubbellaagse wafeltricot gebruikt. Ik vond het bij deze tricot niet nodig om de kleertjes te voeren, want de stof is al lekker rekbaar en dik genoeg om zonder voering te verwerken. 

Wil je het patroon bestellen? Dat kan hier:

Voor de pop van 40-45 cm. BBN2628 Patroon bolero en gilet

Voor de pop van 32-36 cm.  BBL0622 Patroon bolero en gilet

Je kunt kiezen om het patroon per email te ontvangen. Heb je liever een geprint patroon? Dat kan ook. Wijzig dan de verzendmethode eenvoudig bij het product in "geprinte versie".

Ik verzend zo snel mogelijk het patroon, zodat je binnen een paar dagen aan de slag kunt (vaak zelfs nog dezelfde dag, als je ervoor kiest om het patroon per email te ontvangen).

De benodigdheden staan al in de beschrijving op de website, dus je kunt alles al in huis halen. 

 

Heel veel plezier en creativiteit gewenst!

Groetjes, Jannie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.