Badkleding

Gepubliceerd op 1 mei 2019 om 09:03

Wat een schatjes zijn het! Niet alleen de poppen, maar ook de badkleding die ze dragen is té schattig!

Afgelopen week ging ik flink aan de gang met fleurige lycra en glimmend lamée en maakte alvast de helft van de collectie badkleding voor aankomend seizoen. Zowel Baby Born als My Little Baby Born werden in het nieuw gestoken.

Badkleding maak ik maar één keer per jaar, want het is niet iets wat je even snel tussendoor maakt. Lycra is niet de gemakkelijkste stof om te verwerken. Het is glad en het omvouwen van bijvoorbeeld de strikbandjes is op zich al een priegelwerkje. Tel daar bij op dat het bij het naaien steeds de neiging heeft om te gaan schuiven, dan weet je dat het mij menig zweetdruppeltje kost om een hele collectie in elkaar te flansen.

Inmiddels staat er al een voorraadje badkleding in de shop. Voor Baby Born kun je het vinden bij de pagina Zomerkleding en voor My LIttle Babyborn  ook bij de Zomerkleding. En er komt nog meer, want de productie ervan ligt even stil: mijn elastiek is op! Als het goed is komt dat vandaag binnen, maar eerst ga ik een twinsetje (die met dat roze rokje met meloenen)  maken voor een klantje.

Dat is ook zó leuk om te doen: twinsetjes maken en dan een foto krijgen hoe het staat. I love it!

Fijne dag!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.