Nappi bestaat 5 jaar.

Gepubliceerd op 3 januari 2020 om 20:08

Met deze afbeelding is het allemaal begonnen. 19 december 2014 ging mijn webshop in de lucht. En wat zijn we gegroeid in die vijf jaar!

Eerst ging alles nog heel provisorisch, gewoon een fotootje op een website met een korte omschrijving en de prijs van het artikel ernaast. Klanten konden mij een mail sturen om de bestelling te plaatsen. Maar de ontwikkelingen gingen door! En ik ging ook door met mezelf ontwikkelen. Man man, wat heb ik een tijd gestoken in de digitale wereld! En wat heb ik vaak het wiel weer moeten uitvinden. Maar wat was het leuk en leerzaam om zo te pionieren! Website, Facebook, Pinterest, Instagram, het was elke keer weer een nieuwe uitdaging.

Na een tijdje werd de website een echte webshop met een winkelwagentje....en dat was een hele vooruitgang. Want als het artikel nu door iemand besteld was, kwam er "uitverkocht" bij het artikel te staan. Zo waren de vergissingen en dubbele verkopen verleden tijd!

En we gingen maar door.

Eind 2018 liet ik mezelf inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Dat was toch wel heel erg spannend, want zo werd ik een echte ZZP-er. Zo groeide een hobby uit tot een serieuze webwinkel, want door die inschrijving kon ik ook iDeal, PayPal, en Bancontact activeren. Weer een hele vooruitgang, want daardoor kan ik een pakketje véél sneller opsturen. 

Voor jullie, lieve klanten, moet dit ook een hele vooruitgang zijn, want het is toch ideaal als je met iDeal meteen kunt afrekenen! Mooie woordspeling trouwens, vind je ook niet? ;-)

Nu lijkt het net alsof ik alleen maar bezig was én ben met het hele online gebeuren, maar natuurlijk moet ook de webwinkel gevuld blijven met nieuwe kleertjes en accessoires. Met heel veel liefde, aandacht en plezier worden de artikelen gemaakt, liefst naar de laatste mode.

Ik probeer zo veel mogelijk rekening te houden met kleine kinderhandjes. Daarom gebruik ik waar mogelijk klittenband, want een kind wil als het kan alles "zelf doen". Bij jasjes e.d. gebruik ik ook wel kamsnaps, dat zijn plastic drukkertjes. Die zijn wel wat lastiger open en dicht te doen, dus daar zal een kind nog wel eens hulp bij nodig hebben. In een enkel geval wordt er door mij een ritssluiting gebruikt, bijvoorbeeld bij slaapzakjes. Door de regel kunnen de meeste kinderen deze ook zelf open en dicht doen. 

Ik heb alleen één groot probleem: ik kom chronisch tijd te kort om alle ideeën die opborrelen uit te werken. Als ik achter de naaimachine een idee aan het uitvoeren ben, dan komen er spontaan drie nieuwe ideeën bij. Maar dat schijnt bij alle creatievelingen een groot probleem te zijn. Het heeft ook zo zijn voordelen, want zo kan ik nog jááááren vooruit met het vullen van de webshop. En daar heb ik me toch een partij zin in!!

 

Lieve, lieve klanten, zonder jullie was deze webshop nooit zo ver ontwikkeld! En daarom:

HIEP HIEP HOERA VOOR JULLIE!

In al die jaren heb ik heel veel kinderen blij mogen maken met "mijn" poppenkleertjes. Dat vult me met dankbaarheid en maakt me soms gewoon een beetje stil. Wie had ooit kunnen bedenken dat iets wat zo klein begon, gewoon een leuke hobby als tijdverdrijf, uit mocht groeien tot wat het nu geworden is.

EN DAAROM WIL IK JULLIE HEEL HARTELIJK BEDANKEN VOOR ALLE BESTELLINGEN EN LEUKE, LIEVE, PRACHTIGE REACTIES IN DEZE VIJF JAAR. 

Het waren geweldige jaren. 

Lieve groetjes, Jannie

 

Als dank krijg je de gehele maand januari maar liefst 20 PROCENT KORTING OP ALLES !! (geldt niet op de verzendkosten)
Gebruik bij je bestelling de actiecode FEESTKORTING en de korting wordt meteen verrekend.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.