Mijn motto

Gepubliceerd op 20 mei 2021 om 00:00

Een paar weken geleden, (toen je nog een afspraak moest maken om te winkelen) had ik echt nieuwe kleding nodig. Na vier maanden alleen de nodige spullen te hebben gekocht vond ik dat ik mezelf een keer mocht verwennen en kocht een broek en blouse van  https://mosmosh.com/

Thuis knipte ik de kaartjes van de kledingstukken en ik werd geraakt door te tekst:

 

 

 

 

 

 

 

 

***

"We believe that it is essentiel to put your heart into everything you do.

We believe you should do what you are good at and what you are passionate about."

***

(Wij geloven dat het essentieel is om alles wat je doet met je hart te doen.

Wij vinden dat je dát moet doen waar je goed in bent en waar je gepassioneerd over bent)

 

 

En laat dat nu precies mijn motto en drive zijn.

Door vervelende omstandigheden op mijn toenmalige werk  kwam ik in 2012 thuis te zitten. Mijn werk was mijn leven geworden en als dat wegvalt, dan val je in een gat. Het bedrijf waar ik werkte  ging failliet, dus terugkeer was niet mogelijk. Toen ook nog bleek dat ik een bepaalde vorm van reuma had, moest ik echt even tot mezelf komen.

In het plaatselijke kerkblad las ik een oproep om poppenkleertjes te maken voor een verkoping. Opbrengst was voor een goed doel. Ik begon met zoeken op internet naar patroontjes en zo startte mijn nieuwe hobby. En ja, als ik ergens aan begin, dan kan niemand mij stoppen.

Er bleek veel vraag te zijn naar betaalbare en vooral originele poppenkleertjes. Zelf vind ik dat kinderen zo veel mogelijk zelf de pop moeten kunnen aan- en uitkleden. Ik probeer dan ook zo veel mogelijk gemakkelijke sluitingen te gebruiken, zoals klittenband etc. Soms kan het niet anders en gebruik ik drukkers of knoopjes. Mede daarom begon ik  ook mijn eigen patroontjes te ontwerpen, gewoon voor eigen gebruik. 

Toen er mij  ook gevraagd werd of ik patronen te koop had, besloot ik heel voorzichtig om een patroon uit te werken en te koop te zetten. Het eerste patroon is dat van de BBN2601 Patroon luchtige zomerjurk, een heel simpel patroon. Zeker als ik naar de laatste patronen kijk, die ik uitgewerkt heb, dan zie ik dat ik er de laatste jaren heel wat heb bijgeleerd, hahaha.

Regelmatig krijg ik van jullie lieve berichtjes in het gastenboek. En als ik mijn mailbox open doe, word ik zó blij van een enthousiaste mail met als kers op de taart soms een foto erbij.

Echt, geloof me, ik leg heel mijn ziel en zaligheid in deze webshop! De tekst op het kaartje verwoordt het zó mooi.

Maar zonder jou kan ik niet. Daarom: een HELE DIKKE KNUFFEL van mij voor jou!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.