Patroon van een romper met losse kraag

Gepubliceerd op 20 april 2022 om 15:21

Hebben jullie het schattige patroon van de romper met losse kraag al in de webshop gezien? Ik vind hem zelf zó geweldig geworden. Het patroon is geschikt voor poppen van 32-26 cm. en heel gemakkelijk te maken. 

Het enige wat je nodig hebt is een klein restje soepel vallende stof en een uurtje tijd. En natuurlijk wat standaard naaibenodigdheden, zoals een naaimachine, garen, elastiek en twee stukjes klittenband.

Maar o, wat zal je poppenkind blij zijn met de nieuwe kleertjes voor de pop!

 

O ja, heb ik al verteld dat de romper ook nog super makkelijk aantrekt bij de pop? Ideaal voor beginnende poppenmoeders en/of -vaders.

Je shopt hier het patroon  BBL0615 Patroon romper met losse kraag 

 

 

 

 

Hier zie je dat de romper ook zonder kraag heel fijn te dragen is. Zie je dat het patroon dan ook heel goed te gebruiken is voor een jongenspop? 

Zelf maakte ik al verschillende varianten, zoals bijvoorbeeld deze schatjes.

Zoals je ziet maakte ik de kraag van de linker romper van een mooie broderie. Een mooi contrast met de zachtgrijze stof. Dat ziet er weer heel anders uit. Trouwens, die grijze stof is super duurzaam, en bestaat voor  50%  uit katoen en voor 50% uit gerecycled stof.

De rechter romper is gemaakt van hydrofiel. Hij wordt gedragen met een lief vestje erover van dusty pink ribtricot, ik houd er van!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.